Groene aanslag op hout verwijderen

  • door
groene aanslag op hout verwijderen

Groene aanslag op hout verwijderen gaat simpel, safe en snel met BioGroen! Groen geworden houten tuinmeubels, picknicktafels, schuttingen, vlonders, etc. zijn zo weer mooi schoon met BioGroen. Gewoon door BioGroen met een nevelspuit op de te behandelen oppervlakte te nevelen. De alg gaat dood en na een paar dagen is de groene aanslag verdwenen.

Groene aanslag op hout verwijderen met de hogedrukspuit wordt afgeraden

Groene aanslag op hout verwijderen met de hogedrukspuit is geen aanrader. Niet alleen omdat hout schoonspuiten met de hogedrukspuit veel tijd, water en energie kost. Maar juist doordat hout beschadigd door gebruik van de hogedrukspuit. Kleine splinters komen uit de nerven van het hout en het hout wordt ruw. Je houten tuinmeubels, schutting of vlonder worden daardoor minder mooi. En omdat alg zich goed kan nestelen in de diepte van de ruwte, wordt het ook nog weer sneller groen. Want op die plekken spuit je de alg de volgende keer niet meer weg. Nee, groene aanslag verwijderen doe je niet met de hoge drukspuit, maar met BioGroen.

Groene aanslag op hout verwijderen doe je met BioGroen!

BioGroen werkt snel, safe en simpel. BioGroen doodt niet alleen de oppervlakkige alg en groene aanslag. Het dringt door tot de diepere plekken en doodt ook daar de alg en groene aanslag. BioGroen werkt grondig. Dit terwijl u de BioGroen simpel met de nevelspuit op het te behandelen houten oppervlak nevelt

BioGroen werkt tevens preventief. Het laat namelijk een dun laagje achter op het hout, waardoor de eerste nieuwe sporen van alg direct worden gedood. Wanneer na verloop van tijd de groene aanslag toch weer de kop op steekt, kunt u de groene aanslag op hout simpel behandelen met BioGroen. Maar dan in een grotere verdunning. Professionals zoals dakschoonmakers, tuinmannen, hoveniers en stratenreinigers werken al jaren met BioGroen.

BioGroen is ontwikkeld door en voor professionals en niet te koop in de winkel. Maar nu is via BioAktief BioGroen ook te koop voor particulieren.

groene aanslag op hout verwijderen

De Voordelen van BioGroen

Nog even de voordelen van BioGroen op een rijtje:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Milieuvriendelijk
  • Niet agressief
  • Werkt diep door, waardoor alle alg wordt gedood
  • Werkt preventief na behandeling
  • Langdurig effect.
  • Aanbevolen door professionals

BioGroen kan meer dan Groene Aanslag op Hout Verwijderen!

Met BioGroen kunt u meer dan alleen groene aanslag op hout verwijderen. BioGroen werkt namelijk ook perfect voor het verwijderen van groene aanslag op andere materialen, zoals steen, riet, metalen, kunststof en meer. Heeft u last van groene aanslag op uw terras, stoep, straat, tegels, bloempotten, houten vlonders, tuinmeubels, dakpannen, rieten dak, of waar dan ook. BioGroen zal u helpen de groene aanslag te verwijderen. Lees voor gebruik uiteraard even de gebruiksaanwijzing.

Wat gebruikers zeggen over BioGroen

Trudy Blijeveld uit ArnhemOnze tuinmeubeltjes blijven mooi door BioGroen. Voordat ik BioGroen gebruikte moest ik ieder voor weer onze houten stoelen en tafel boenen en schrobben om de groene aanslag er af te krijgen. Nu spuit ik in het voorjaar gelijk met het terras de tuinmeubels ook even met BioGroen en is alles na een paar dagen weer zijn groene aanslag kwijt. Nog even een doekje er over en wij zitten weer heerlijk buiten op onze frisse meubeltjes. Ook groene aanslag verwijderen met BioGroen? Bestel dan hier uw gewenste hoeveelheid!