Groene aanslag tegels verwijderen zonder schrobben

 • door

Groene aanslag op tegels verwijderen.

Groene aanslag op tegels verwijderen, betekende vroeger schrobben of later de hogedrukspuit. Schrobben is een zware en langdurige klus. En ook het werken met de hogedrukspuit kost de nodige tijd, en niet te vergeten water en energie. Maar dat is allemaal niet zo erg als het het gewenste resultaat op levert. En dat doet het dus helaas niet. De groene aanslag van alg is wel even weg, maar steekt al snel de kop weer op. En dan u kun je weer gaan boenen, schrobben of met de hogedrukspuit aan de slag.

BioGroen is de oplossing voor groene aanslag verwijderen zonder schrobben!

BioGroen is simpel aan te brengen met een nevelspuit. Na een paar dagen verdwijnt de groene aanslag en komt het de eerstkomende maanden ook niet meer terug. Groene aanslag verwijderen doe je met BioGroen!

Groene aanslag tegels verwijderen zonder schrobben, de alternatieven

Voor groene aanslag tegels verwijderen zonder schrobben zijn er eigenlijk geen echte alternatieven voor BioGroen. Schrobben, boenen en de hogedrukspuit kosten veel tijd en zijn niet effectief op de langere termijn. Dat geldt ook voor verschillende huismiddeltjes die weleens genoemd worden.

 • Zout bijvoorbeeld doodt wel plantjes, maar geen algen. Zelfs niet bij hoge concentraties.
 • Chloor of bleekwater zijn zeer giftig en mogen niet gebruikt worden in de tuin. Wanneer je dat wel doet, heb je grote kans dat in de buurt staande planten ook doodgaan.
 • Kokend water is ook niet effectief gebleken voor de langere duur. Het kost bovendien veel energie om het water te verwarmen. En elke dag de aardappels buiten afgieten is ook niet voor de hand liggend.
 • Azijn is een zuurmiddel waar planten van doodgaan. Maar algen gaan er niet van dood. Het geeft wel wat verlichting, maar de alg komt daarna snel weer terug. Per liter lijkt azijn goedkoop, maar je bent er veel van nodig, moet het vaak gebruiken en officieel is het verboden om te gebruiken als bestrijdingsmiddel.

Natuurlijk zijn er wel middeltjes op de markt die ook beweren dat ze groene aanslag tegels verwijderen zonder schrobben. En dat klopt ook deels. Alleen zijn ze niet zo effectief als BioGroen. Je bent daardoor meer en vaker van deze middelen nodig, waardoor het je extra werk en vooral ook extra geld kost. (Lees daarover meer in het artikel “Hoeveel BioGroen heeft u nodig?”.) Niet voor niets wordt BioGroen gebruikt en aanbevolen door professionals.

De Voordelen van BioGroen

Nog even de voordelen van BioGroen op een rijtje:

 • Gemakkelijk in gebruik
 • Volledig biologisch afbreekbaar
 • Niet agressief
 • Werkt diep door, waardoor alle alg wordt gedood
 • Werkt preventief na behandeling
 • Langdurig effect.
 • Aanbevolen door professionals

Niet alleen voor het reinigen van Groene Aanslag op tegels

Niet alleen uw tegels worden groen door groene aanslag van alg, maar waarschijnlijk ook andere materialen zoals bloempotten die lang buitenstaan, schuttingen, vlonders, grindtegels en ga zo door.. Ook hier kunt u BioGroen gebruiken om groene aanslag te verwijderen zonder schrobben.

Wat gebruikers zeggen over BioGroen

Marina Kloosterman uit GroningenWat ben ik blij dat ik BioGroen ontdekt heb. Eindelijk kan ik nu groene aanslag tegels verwijderen zonder schrobben. Met andere middeltjes lukte dit gewoon niet en moest ik zelf elke keer weer aan het schrobben. Maar sinds ik 2 keer per jaar BioGroen gebruik blijft mijn terras mooi en wordt het niet meer groen.

Ook groene aanslag verwijderen met BioGroen?

Bestel dan hier uw gewenste hoeveelheid!