Groene aanslag verwijderen schutting

  • door

Groene aanslag verwijderen schutting is met BioGroen gemakkelijk gedaan. Geen gehannes met een hogedrukspuit, waarbij het groen je om de oren spat en alles er onder komt te zitten. Gewoon simpel aan te brengen een nevelspuit en de groene aanslag verdwijnt binnen een paar dagen.

Groene Aanslag Verwijderen schutting met de hogedrukspuit?

Nee, dat is geen aanrader. De schutting schoonspuiten met de hogedrukspuit kost veel tijd, water en energie. Maar bovenal hebt u grote kans het hout te beschadigen, raakt u niet de dieper zittende plekken en komt groene aanslag snel weer terug. Dat geldt ook voor het groene aanslag verwijderen op houtenvlonders, bestrating en noem maar op.

Materialen die regelmatig worden schoongespoten met een hogedrukspuit worden steeds ruwer. Het oppervlak wordt daardoor steeds aantrekkelijker voor de alg om zich in te nestelen. Die plekken zijn vervolgens moeilijker te bereiken en na het schoonspuiten met de hogedrukspuit, komt de alg snel weer uit deze verstopplekken tevoorschijn. De alg wordt dus maar tijdelijk weggespoten. De omstandigheden voor de sporen die achterblijven zijn beter dan voorheen. De groene aanslag door alg en mos is daarna snel weer terug.

Groene aanslag verwijderen schutting doe je met BioGroen!

BioGroen doodt niet alleen de oppervlakkige groene aanslag en alg. BioGroen komt ook op de diepere plekken en pakt daar de groene aanslag ook aan. Daardoor wordt uw schutting (en natuurlijk ook andere materialen als tegels, dakpannen, etc.) langdurig vrij van groene aanslag. BioGroen werkt tevens preventief. Wanneer u ziet dat iets van groene aanslag zich laat zien, kunt u BioGroen in een grotere verdunning gebruiken om de groene aanslag weer te stoppen en laten verdwijnen.

De Voordelen van BioGroen

Nog even de voordelen van BioGroen op een rijtje:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Niet agressief
  • Werkt diep door, waardoor alle alg wordt gedood
  • Werkt preventief na behandeling
  • Langdurig effect.
  • Aanbevolen door professionals

Niet alleen voor het reinigen van Groene Aanslag op uw schutting

BioGroen kunt u niet alleen gebruiken voor groene aanslag verwijderen schutting. BioGroen werkt ook perfect voor het verwijderen van groene aanslag op uw terras, stoep, straat, tegels, bloempotten, houten vlonders, tuinmeubels, dakpannen en zelfs op rietendaken.

Wat gebruikers zeggen over BioGroen

Anja Langebrug uit TilburgOnze schutting staat in de schaduw en wordt snel groen. Ik heb geprobeerd om de schutting schoon te houden met een borstel en zeep. Dat werkt niet. Ook de hogedrukspuit werkt niet. Je krijgt alles niet goed schoon, maar nog erger is dat je de rommel naar de buren spuit. Nu ik BioGroen gebruik is het probleem opgelost en heb ik weer een prachtige schutting. Mijn hele terras is trouwens weer mooi, want die heb ik ook met BioGroen behandeld. Ook groene aanslag verwijderen met BioGroen?
Bestel dan hier uw gewenste hoeveelheid!