Groene aanslag verwijderen

  • door

Groene Aanslag Verwijderen

Groene aanslag verwijderen is met BioGroen een koud kunstje. Heeft u last van groene aanslag, mos of alf op uw terras, stoep, tegels, vlonders, schutting, of waar dan ook in de tuin, dan kunt u deze groene aanslag verwijderen met BioGroen.


BioGroen is simpel aan te brengen met een nevelspuit. Na een paar dagen ziet u de groene aanslag als sneeuw voor de zo’n verdwijnen en heeft u de eerstkomende maanden geen last meer van groene bestrating.

BioGroen is niet giftig en volledig biologisch afbreekbaar

BioGroen is een milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar middel waarmee u groene aanslag verwijdert. BioGroen is niet giftig wanneer u het verwerkt. Uiteraard is het wel dodelijk voor groene aanslag, mos en alg.  Komt u toch in aanraking met BioGroen, dan kunt u de werking van BioGroen eenvoudig stoppen door zeep te gebruiken.

Groene Aanslag Verwijderen met BioGroen: De voordelen

BioGroen is effectief en voordelig. Het is simpel in gebruik en het kost weinig tijd om groene aanslag op verschillende oppervlakken te verwijderen.


BioGroen wordt gebruikt door professionals en is niet te koop in de winkel. (Maar wel in deze webshop). De middeltjes die u in de winkel aantreft zijn door de lage concentratie en gebruikte stoffen in het product over het algemeen veel minder effectief en werken minder lang dan BioGroen.


De literprijs van deze producten ligt vaak wel lager dan die van BioGroen, maar wanneer u het omrekent naar de prijs per vierkante meter, is BioGroen al voordeliger. Daarbij nog niet eens gerekend dat u BioGroen minder vaak hoeft te gebruiken.


Met behulp van een nevelspuit, brengt u snel en eenvoudig BioGroen aan op het te behandelen oppervlak. Na een aantal dagen zal het oppervlak weer de gewenste kleur terug hebben en de groene aanslag verdwenen zijn.

Waarom niet Groene Aanslag Verwijderen met de hogedrukspuit?

Groene tegels als gevolg van alg of mos, is meestal niet wat u wenst. Dat geldt ook voor groen geworden schuttingen, vlonders, bestrating en noem maar op. Uiteraard kunt u deze materialen allemaal schoonmaken met de hogedrukspuit. Dit kost echter veel tijd, water en energie.


Maar bovenal worden de meeste materialen er ook niet beter van. De oppervlaktes die regelmatig worden schoongespoten met een hogedrukspuit worden steeds ruwer. Daardoor ontstaat er steeds meer oppervlakte voor de alg om zich in te nestelen en zult u zien dat uw tegels snel weer groen worden. De alg wordt tijdelijk weggespoten, maar de omstandigheden voor de sporen die achterblijven zijn beter dan voorheen, waardoor groene aanslag door alg en mos zich snel weer laat zien.


Bij gebruik van BioGroen, wordt de alg en het mos gedood. Toekomstige groene aanslag blijft langer weg, omdat het van andere plekken eerst uw terras weer moet weten te vinden.


BioGroen is trouwens ook heel goed preventief te gebruiken. Wanneer u het idee heeft dat zich weer iets van groene aanslag laat zien, kunt u BioGroen in een grotere verdunning gebruiken om de groene aanslag weer te stoppen en laten verdwijnen.

Groene Aanslag verwijderen op verschillende materialen

Groene aanslag van alg en mos beperkt zich niet tot uw terras alleen. Bloempotten die lang buitenstaan, schuttingen, vlonders, grindtegels en ga zo door, kunnen allemaal groen worden. Ook hier kunt u BioGroen gebruiken om groene aanslag verwijderen.

BioGroen is namelijk niet agressief en vreet niet in. BioGroen kan zonder probleem gebruikt worden voor het groene aanslag verwijderen op steen en beton, houten schuttingen, vlonders, bielzen, etc., natuursteen, damwandprofielen, geverfd metaal, glas, kunststof en trespa, riet(endaken), golfplaten, grind, singels, etc.

En dit alles door simpel met de nevelspuit BioGroen in de juiste dosering op deze oppervlakten te vernevelen.

Lees meer over hoe u groene aanslag verwijdert op verschillende materialen op:

Wat gebruikers zeggen over BioGroen

Kees Jansen uit Hellendoorn

Vorig jaar ben ik dagen bezig geweest met het schoonspuiten van onze oprit en terras. De groene aanslag kwam steeds weer terug. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een alternatief en heb een paar middeltjes geprobeerd. BioGroen stak er met kop en schouders boven uit. Het meest effectieve en goedkoopste middel per vierkante meter. Maar bovenal bespaart het me heel veel werk.

Hans Paardekooper uit Nuenen

Het rieten dak van ons huis was aardig groen geworden. Dus ben ik op zoek gegaan naar een middeltje om groene aanslag te verwijderen op riet. Ik vond een prima middel, maar dat was wel heel erg prijzig. Toen kwam ik BioGroen tegen. Een vergelijkbaar product voor een veel prettigere prijs. Ons dak ligt er nu weer mooi fris bij.

Ook groene aanslag verwijderen met BioGroen?Bestel dan hier uw gewenste hoeveelheid!