Houtenvlonder schoonmaken

  • door

Uw houten vlonder schoonmaken is met BioGroen gemakkelijk en snel gedaan. Met BioGroen behandelt u uw houten vlonder effectief en voor een langere periode tegen groene aanslag. Daarvoor is geen hogedrukspuit meer nodig. BioGroen kunt u gemakkelijk met een nevelspuit over de houten vlonder sprayen, waardoor de alg dood gaat en de groene aanslag met een paar dagen verdwenen is.

Houten vlonder schoonmaken doe je met BioGroen!

BioGroen doodt niet alleen het oppervlakkige groene aanslag en alg. BioGroen komt ook op de diepere plekken en pakt daar de groene aanslag ook aan. Met BioGroen maakt u uw houten vlonder langdurig vrij van groene aanslag. Dat geldt overigens ook voor andere materialen die u met BioGroen behandelt.

Snel, Save en Simpel!

Veeg uw vlonder eerst even schoon, zodat er geen los vuil en zand meer op ligt. Want op plekken waar zand ligt kan BioGroen niet de alg doden en dus niet effectief de groene aanslag verwijderen. Simpelweg omdat BioGroen er niet bij kan.

Nadat u de vlonder geveegd heeft, kunt u simpel BioGroen met de nevelspuit op de houten vlonder nevelen en de groene aanslag verwijderen. Zorg er voor dat u zoveel nevel op de vlonder nevelt, dat deze minimaal een kwartier nat blijft. Met 1 liter BioGroen kunt u op die manier ongeveer 30 vierkante meter houten vlonder behandelen. De groene aanslag zal na een paar dagen geheel verdwenen zijn. BioGroen doodt namelijk de algen, waardoor ze loslaten en verdwijnen.

Doordat BioGroen ook in de diepere haarscheurtjes komt, werkt BioGroen zeer effectief. Daarnaast werkt het tevens preventief. Er blijft namelijk een dun filmpje achter waardoor alg voorlopig geen kans meer krijgt. Wanneer u toch weer groene aanslag ziet verschijnen, kunt u BioGroen in een grotere verdunning op nieuw over de vlonder nevelen om de groene aanslag weer te stoppen en laten verdwijnen.

BioGroen is een volledig biologisch afbreekbaar middel. Daarom is BioGroen op bijna alle materialen te gebruiken. Gebruik van handschoenen bij het verdunnen van de BioGroen wordt wel aanbevolen. Maar verder zijn er geen voorzorgsmaatregelen nodig bij normale verwerking van BioGroen.

Aanbevolen door professionals

Omdat BioGroen zo effectief, niet agressief en wel milieuvriendelijk is, maken hoveniers, schoonmakers, dakreinigers en andere professionals al jaren gebruik van BioGroen. Een groot voordeel is ook dat men voor gebruik van dit middel geen spuitlicentie of andere vergunning voor nodig is om het te mogen gebruiken. Daarnaast is het nog eens voordelig ook. Het bespaart de klant namelijk veel tijd ten opzichte van andere behandelmethoden. En daarmee staat BioGroen bij professionals op nummer 1.

De Voordelen van BioGroen

Nog even de voordelen van BioGroen op een rijtje:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Niet agressief
  • Werkt diep door, waardoor alle alg wordt gedood
  • Werkt preventief na behandeling
  • Langdurig effect.
  • Geen spuitlicentie nodig
  • Aanbevolen door professionals

Niet alleen voor het houten vlonder schoonmaken

Wilt u uw houten vlonder schoonmaken en groene aanslag doen verdwijnen, dan is het duidelijk dat BioGroen daar de oplossing voor is. Maar u kunt BioGroen gebruiken voor het verwijderen van groene aanslag op bijna alle materialen in uw tuin. Met BioGroen maakt u ook uw terras, stoep, straat, tegels, grindtegels, bloempotten, tuinmeubels, schutting, dakpannen en zelfs rietendaken gemakkelijk vrij van groene aanslag.

Wat gebruikers zeggen over BioGroen

Lyda van de Voort uit AlblasserdamWe hebben een prachtige vlonder in de tuin. Maar in vochtige periodes was die gevaarlijk glad door de groene aanslag. Nu ik twee keer per jaar onze houten vlonder schoonmaak en behandel met BioGroen, is dat probleem verledentijd. De groene aanslag is weg en blijft zo weg. Ook groene aanslag verwijderen met BioGroen?
Bestel dan hier uw gewenste hoeveelheid!