Schoonmaakazijn tegen groene aanslag

  • door

Schoonmaakazijn tegen groene aanslag is een oud huismiddeltje. En vroeger was het wellicht wel effectief. Maar is er een betere oplossing: BioGroen! Gemakkelijk, snel en veilig in gebruik. En een langdurige oplossing om groene aanslag te verwijderen.

Schoonmaakazijn tegen groene aanslag lijkt wellicht goedkoop. Maar om een beetje effect te hebben kun je het niet verder verdunnen dan 1 liter schoonmaakazijn op 1 liter water. Vervolgens moet de behandeling na een paar dagen herhaald worden en bij ernstige groene aanslag wel 3 of 4 keer om het gewenste effect te bereiken.

Datzelfde effect behaal je met BioGroen met 1 behandeling waarbij je met 1 liter BioGroen 10 liter behandelvloeistof aan kunt maken. Dat is voldoende voor 30 vierkante meter. Schoonmaakazijn tegen groene aanslag kost in het gunstigste geval voor 30 vierkante meter 10 tot 20 liter schoonmaakazijn.

En dan hebben we het nog niet over het langdurige effect van BioGroen. BioGroen doodt niet alleen het oppervlakkige groene aanslag en alg, het komt ook op de diepere plekken en pakt daar de groene aanslag ook aan, waardoor groene aanslag langdurig wegblijft. En dat wordt nog eens versterkt door het filmpje BioGroen dat achterblijft en eventueel nieuwe groene aanslag direct aanpakt. Met schoonmaakazijn gebeurt dat niet.

Groene aanslag verwijder je met BioGroen!

Aanbevolen door professionals

Omdat BioGroen zo effectief is, niet agressief is en wel milieuvriendelijk, maken onder andere hoveniers en tuinmannen al jaren gebruik van BioGroen. Ze mogen het middel overal gebruiken en dat zonder spuitlicentie of andere vergunning. Daarnaast is het nog eens voordelig ook. En via BioAktief nu ook beschikbaar voor de particulier.

De Voordelen van BioGroen

Nog even de voordelen van BioGroen op een rijtje:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Niet agressief
  • Werkt diep door, waardoor alle alg wordt gedood
  • Werkt preventief na behandeling
  • Langdurig effect.
  • Geen spuitlicentie nodig
  • Aanbevolen door professionals

Vergeet schoonmaakazijn tegen groene aanslag

Vergeet schoonmaakazijn tegen groene aanslag, bespaar geld en tijd door BioGroen te gebruiken. BioGroen werkt niet alleen tegen groene aanslag op tegels en straatwerk. Het werkt net zo effectief om groene aanslag op bijna alle materialen in uw tuin in uw tuin te behandelen. Met BioGroen maakt u ook uw terras, stoep, straat, tegels, grindtegels, bloempotten, tuinmeubels, schutting, dakpannen en zelfs rietendaken gemakkelijk vrij van groene aanslag.

Wat gebruikers zeggen over BioGroen

Marja Ekkel uit EnschedeMilieu is voor mij heel belangrijk. Het liefst zou ik geen middeltjes nodig zijn, maar met een tuin op het noorden heb je nu eenmaal groene aanslag. Ik heb jaren vele liters schoonmaakazijn gebruikt. Met BioGroen hoef ik nog maar twee keer per jaar ons terras te behandelen en heb ik aan een paar liter genoeg. Het bespaart met geld en tijd en het is een milieuvriendelijk product. Een echte aanrader dus! Ook groene aanslag verwijderen met BioGroen?
Bestel dan hier uw gewenste hoeveelheid!