Leveringsinfo

Klik op de titel

 • Orderbevestiging

  Elke afgeronde bestelopdracht wordt vervolgens door ons per email bevestigd met een automatische orderbevestiging. Het is daarom belangrijk dat u uw email-adres correct op de website ingeeft.

  Als u na het plaatsen van uw bestelling géén orderbevestiging heeft ontvangen, heeft u hoogst waarschijnlijk een onjuist email-adres opgegeven bij uw bestelling. Staat uw email-adres wél goed ingevuld, neem dan a.u.b. contact met ons op.

 • België

  Voor bestellingen naar België geldt een ander verzendtarief. Dit is € 12.50 per pakket. Het Nederlandse BTW tarief wordt gerekend. Dit is 21 %. Voor swift en bic code zie contact info.

 • Factuur

  U ontvangt altijd een Factuur (met opgaaf van BTW bedrag) van ons, welke per e-mail wordt toegestuurd.

 • Verzendtijdstip

  Bestelling worden normaliter binnen 1 tot 3 werkdagen door ons gecheckt en afgehandeld, verpakt en verzonden.

 • Verzendbevestiging

  Bestellingen die vandaag door ons worden verzonden, zullen doorgaans de volgende werkdag worden afgeleverd. U krijgt op de dag van verzenden een bevestiging dat uw bestelling verzonden is.

 • Niet thuis

  Wanneer u op het moment van aflevering niet thuis bent, wordt door de chauffeur een zgn. “NIET THUIS BERICHT” bij u achter gelaten. Op dit bericht kan hij het adres vermelden waar hij het pakket heeft afgeleverd of aangeven hoe u een afspraak kunt maken voor een 2e aanbieding van het pakket.
  Het is wel van belang dat u vlot reageert op dit bericht door contact op te nemen. Pakketten waarop na ca. 1 week nog niet op gereageerd is, worden terug gezonden naar ons magazijn in Aadorp. Vervolgens weer opnieuw versturen, brengt voor u wederom verzendkosten met zich mee.

 • Geen pakket

  Indien u 2 à 3 dagen na onze verzendbevestiging (die wij uw per e-mail hebben gestuurd) nog steeds uw bestelling niet heeft ontvangen en ook geen “NIET THUIS BERICHT” heeft gehad, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan met Track & Trace uitzoeken wat er aan de hand is en u daarover informeren.