Tips

Hieronder vindt u een lijst met verschillende artikelen met tips van BioAktief, over hoe u groene aanslag, mos, alg, etc. kunt aanpakken en voorkomen. Klik op de titel en u wordt automatisch doorgelinkt naar het artikel.

Klik op de titel

 • Schoonmaakazijn tegen groene aanslag

  Schoonmaakazijn tegen groene aanslag is een oud huismiddeltje. En vroeger was het wellicht wel effectief. Maar is er een betere oplossing: BioGroen! Gemakkelijk, snel en veilig in gebruik. En een langdurige oplossing om groene aanslag te verwijderen.

  Schoonmaakazijn tegen groene aanslag lijkt wellicht goedkoop. Maar om een beetje effect te hebben kun je het niet verder verdunnen dan 1 liter schoonmaakazijn op 1 liter water. Vervolgens moet de behandeling na een paar dagen herhaald worden en bij ernstige groene aanslag wel 3 of 4 keer om het gewenste effect te bereiken.

  Datzelfde effect behaal je met BioGroen met 1 behandeling waarbij je met 1 liter BioGroen 10 liter behandelvloeistof aan kunt maken. Dat is voldoende voor 30 vierkante meter. Schoonmaakazijn tegen groene aanslag kost in het gunstigste geval voor 30 vierkante meter 10 tot 20 liter schoonmaakazijn.

  En dan hebben we het nog niet over het langdurige effect van BioGroen. BioGroen doodt niet alleen het oppervlakkige groene aanslag en alg, het komt ook op de diepere plekken en pakt daar de groene aanslag ook aan, waardoor groene aanslag langdurig wegblijft. En dat wordt nog eens versterkt door het filmpje BioGroen dat achterblijft en eventueel nieuwe groene aanslag direct aanpakt. Met schoonmaakazijn gebeurt dat niet.

  Groene aanslag verwijder je met BioGroen!

  Aanbevolen door professionals

  Omdat BioGroen zo effectief is, niet agressief is en wel milieuvriendelijk, maken onder andere hoveniers en tuinmannen al jaren gebruik van BioGroen. Ze mogen het middel overal gebruiken en dat zonder spuitlicentie of andere vergunning. Daarnaast is het nog eens voordelig ook. En via BioAktief nu ook beschikbaar voor de particulier.

  De Voordelen van BioGroen

  Nog even de voordelen van BioGroen op een rijtje:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Niet agressief
  • Werkt diep door, waardoor alle alg wordt gedood
  • Werkt preventief na behandeling
  • Langdurig effect.
  • Geen spuitlicentie nodig
  • Aanbevolen door professionals

  Vergeet schoonmaakazijn tegen groene aanslag

  Vergeet schoonmaakazijn tegen groene aanslag, bespaar geld en tijd door BioGroen te gebruiken. BioGroen werkt niet alleen tegen groene aanslag op tegels en straatwerk. Het werkt net zo effectief om groene aanslag op bijna alle materialen in uw tuin in uw tuin te behandelen. Met BioGroen maakt u ook uw terras, stoep, straat, tegels, grindtegels, bloempotten, tuinmeubels, schutting, dakpannen en zelfs rietendaken gemakkelijk vrij van groene aanslag.

  Wat gebruikers zeggen over BioGroen

  Marja Ekkel uit EnschedeMilieu is voor mij heel belangrijk. Het liefst zou ik geen middeltjes nodig zijn, maar met een tuin op het noorden heb je nu eenmaal groene aanslag. Ik heb jaren vele liters schoonmaakazijn gebruikt. Met BioGroen hoef ik nog maar twee keer per jaar ons terras te behandelen en heb ik aan een paar liter genoeg. Het bespaart met geld en tijd en het is een milieuvriendelijk product. Een echte aanrader dus! Ook groene aanslag verwijderen met BioGroen?
  Bestel dan hier uw gewenste hoeveelheid!

 • Houtenvlonder schoonmaken

  Uw houten vlonder schoonmaken is met BioGroen gemakkelijk en snel gedaan. Met BioGroen behandelt u uw houten vlonder effectief en voor een langere periode tegen groene aanslag. Daarvoor is geen hogedrukspuit meer nodig. BioGroen kunt u gemakkelijk met een nevelspuit over de houten vlonder sprayen, waardoor de alg dood gaat en de groene aanslag met een paar dagen verdwenen is.

  Houten vlonder schoonmaken doe je met BioGroen!

  BioGroen doodt niet alleen het oppervlakkige groene aanslag en alg. BioGroen komt ook op de diepere plekken en pakt daar de groene aanslag ook aan. Met BioGroen maakt u uw houten vlonder langdurig vrij van groene aanslag. Dat geldt overigens ook voor andere materialen die u met BioGroen behandelt.

  Snel, Save en Simpel!

  Veeg uw vlonder eerst even schoon, zodat er geen los vuil en zand meer op ligt. Want op plekken waar zand ligt kan BioGroen niet de alg doden en dus niet effectief de groene aanslag verwijderen. Simpelweg omdat BioGroen er niet bij kan.

  Nadat u de vlonder geveegd heeft, kunt u simpel BioGroen met de nevelspuit op de houten vlonder nevelen en de groene aanslag verwijderen. Zorg er voor dat u zoveel nevel op de vlonder nevelt, dat deze minimaal een kwartier nat blijft. Met 1 liter BioGroen kunt u op die manier ongeveer 30 vierkante meter houten vlonder behandelen. De groene aanslag zal na een paar dagen geheel verdwenen zijn. BioGroen doodt namelijk de algen, waardoor ze loslaten en verdwijnen.

  Doordat BioGroen ook in de diepere haarscheurtjes komt, werkt BioGroen zeer effectief. Daarnaast werkt het tevens preventief. Er blijft namelijk een dun filmpje achter waardoor alg voorlopig geen kans meer krijgt. Wanneer u toch weer groene aanslag ziet verschijnen, kunt u BioGroen in een grotere verdunning op nieuw over de vlonder nevelen om de groene aanslag weer te stoppen en laten verdwijnen.

  BioGroen is een volledig biologisch afbreekbaar middel. Daarom is BioGroen op bijna alle materialen te gebruiken. Gebruik van handschoenen bij het verdunnen van de BioGroen wordt wel aanbevolen. Maar verder zijn er geen voorzorgsmaatregelen nodig bij normale verwerking van BioGroen.

  Aanbevolen door professionals

  Omdat BioGroen zo effectief, niet agressief en wel milieuvriendelijk is, maken hoveniers, schoonmakers, dakreinigers en andere professionals al jaren gebruik van BioGroen. Een groot voordeel is ook dat men voor gebruik van dit middel geen spuitlicentie of andere vergunning voor nodig is om het te mogen gebruiken. Daarnaast is het nog eens voordelig ook. Het bespaart de klant namelijk veel tijd ten opzichte van andere behandelmethoden. En daarmee staat BioGroen bij professionals op nummer 1.

  De Voordelen van BioGroen

  Nog even de voordelen van BioGroen op een rijtje:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Niet agressief
  • Werkt diep door, waardoor alle alg wordt gedood
  • Werkt preventief na behandeling
  • Langdurig effect.
  • Geen spuitlicentie nodig
  • Aanbevolen door professionals

  Niet alleen voor het houten vlonder schoonmaken

  Wilt u uw houten vlonder schoonmaken en groene aanslag doen verdwijnen, dan is het duidelijk dat BioGroen daar de oplossing voor is. Maar u kunt BioGroen gebruiken voor het verwijderen van groene aanslag op bijna alle materialen in uw tuin. Met BioGroen maakt u ook uw terras, stoep, straat, tegels, grindtegels, bloempotten, tuinmeubels, schutting, dakpannen en zelfs rietendaken gemakkelijk vrij van groene aanslag.

  Wat gebruikers zeggen over BioGroen

  Lyda van de Voort uit AlblasserdamWe hebben een prachtige vlonder in de tuin. Maar in vochtige periodes was die gevaarlijk glad door de groene aanslag. Nu ik twee keer per jaar onze houten vlonder schoonmaak en behandel met BioGroen, is dat probleem verledentijd. De groene aanslag is weg en blijft zo weg. Ook groene aanslag verwijderen met BioGroen?
  Bestel dan hier uw gewenste hoeveelheid!

 • Groene aanslag verwijderen schutting

  Groene aanslag verwijderen schutting is met BioGroen gemakkelijk gedaan. Geen gehannes met een hogedrukspuit, waarbij het groen je om de oren spat en alles er onder komt te zitten. Gewoon simpel aan te brengen een nevelspuit en de groene aanslag verdwijnt binnen een paar dagen.

  Groene Aanslag Verwijderen schutting met de hogedrukspuit?

  Nee, dat is geen aanrader. De schutting schoonspuiten met de hogedrukspuit kost veel tijd, water en energie. Maar bovenal hebt u grote kans het hout te beschadigen, raakt u niet de dieper zittende plekken en komt groene aanslag snel weer terug. Dat geldt ook voor het groene aanslag verwijderen op houtenvlonders, bestrating en noem maar op.

  Materialen die regelmatig worden schoongespoten met een hogedrukspuit worden steeds ruwer. Het oppervlak wordt daardoor steeds aantrekkelijker voor de alg om zich in te nestelen. Die plekken zijn vervolgens moeilijker te bereiken en na het schoonspuiten met de hogedrukspuit, komt de alg snel weer uit deze verstopplekken tevoorschijn. De alg wordt dus maar tijdelijk weggespoten. De omstandigheden voor de sporen die achterblijven zijn beter dan voorheen. De groene aanslag door alg en mos is daarna snel weer terug.

  Groene aanslag verwijderen schutting doe je met BioGroen!

  BioGroen doodt niet alleen de oppervlakkige groene aanslag en alg. BioGroen komt ook op de diepere plekken en pakt daar de groene aanslag ook aan. Daardoor wordt uw schutting (en natuurlijk ook andere materialen als tegels, dakpannen, etc.) langdurig vrij van groene aanslag. BioGroen werkt tevens preventief. Wanneer u ziet dat iets van groene aanslag zich laat zien, kunt u BioGroen in een grotere verdunning gebruiken om de groene aanslag weer te stoppen en laten verdwijnen.

  De Voordelen van BioGroen

  Nog even de voordelen van BioGroen op een rijtje:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Niet agressief
  • Werkt diep door, waardoor alle alg wordt gedood
  • Werkt preventief na behandeling
  • Langdurig effect.
  • Aanbevolen door professionals

  Niet alleen voor het reinigen van Groene Aanslag op uw schutting

  BioGroen kunt u niet alleen gebruiken voor groene aanslag verwijderen schutting. BioGroen werkt ook perfect voor het verwijderen van groene aanslag op uw terras, stoep, straat, tegels, bloempotten, houten vlonders, tuinmeubels, dakpannen en zelfs op rietendaken.

  Wat gebruikers zeggen over BioGroen

  Anja Langebrug uit TilburgOnze schutting staat in de schaduw en wordt snel groen. Ik heb geprobeerd om de schutting schoon te houden met een borstel en zeep. Dat werkt niet. Ook de hogedrukspuit werkt niet. Je krijgt alles niet goed schoon, maar nog erger is dat je de rommel naar de buren spuit. Nu ik BioGroen gebruik is het probleem opgelost en heb ik weer een prachtige schutting. Mijn hele terras is trouwens weer mooi, want die heb ik ook met BioGroen behandeld. Ook groene aanslag verwijderen met BioGroen?
  Bestel dan hier uw gewenste hoeveelheid!

 • Grindtegels reinigen

  Grindtegels reinigen

  Grindtegels reinigen is met BioGroen gemakkelijk gedaan. Tenminste wanneer u snel een effectief groene aanslag van uw tegels wilt verwijderen. Daarvoor is geen hogedrukspuit meer nodig. Zijn uw grindtegels op een andere manier vervuild, dan kan de hogedrukspuit wel uitkomst bieden.

  Grindtegels reinigen doe je met BioGroen!

  BioGroen doodt niet alleen het oppervlakkige groene aanslag en alg. BioGroen komt ook op de diepere plekken en pakt daar de groene aanslag ook aan.

  BioGroen maakt uw grindtegels langdurig vrij van groene aanslag.

  Voor een effectief resultaat en een minimaal gebruik aan BioGroen, is het raadzaam om uw grindtegels eerst goed schoon te vegen, zodat er geen los vuil en zand meer op ligt. Want op de plekken waar zand ligt kan

  BioGroen niet effectief de groene aanslag verwijderen. Simpel omdat het er niet bij kan.

  Nadat u de grindtegels geveegd heeft, kunt u simpel groene aanslag verwijderen met BioGroen door BioGroen met een nevelspuit over de grindtegels spuiten, zodat de tegels minimaal een kwartier nat blijven. Met 1 liter

  BioGroen  met 1 liter kunt u op die manier ongeveer 30 vierkante meter grindtegels behandelen. Na een paar dagen zal de groene aanslag verdwenen zijn. BioGroen doodt namelijk de algen, waardoor ze los laten en verdwijnen.


  BioGroen werkt tevens preventief. Wanneer u ziet dat iets van groene aanslag zich laat zien, kunt u BioGroen in een grotere verdunning gebruiken om de groene aanslag weer te stoppen en laten verdwijnen.

  Grindtegels reinigen met de hogedrukspuit?

  Natuurlijk kunt u uw grindtegels ook schoonspuiten met de hogedrukspuit. Dat kost echter veel meer tijd, water en energie. En door het opspattende zand en smeer, wordt alles wat in de buurt staat ook nog eens heel smerig en kunt u dat ook weer schoon gaan maken.


  Maar misschien nog wel erger is dat de groene aanslag vaak snel weer terugkomt, omdat de je met de hogedrukspuit niet in de haarscheuren in de tegels komt. Hier blijft de alg zitten en groeit vandaar uit zo weer uw terras of pad over.


  Materialen die regelmatig worden schoongespoten met een hogedrukspuit worden ook steeds ruwer. Hierdoor ontstaan er nog meer plekken waar sporen van de alg achter kunnen blijven. Met als gevolg dat de alg nog sneller terugkomt.

  Aanbevolen door professionals

  Hoveniers, schoonmakers, dakreinigers en andere professionals maken al jaren gebruik van BioGroen. Het is een effectief middel dat niet agressief is. Men heeft er geen spuitlicentie of andere vergunning voor nodig om het te mogen verwerken. En het is een betaalbaar product. Het bespaart de klant namelijk veel tijd ten opzichte van andere behandelmethoden. En daarmee staat BioGroen bij professionals op nummer 1.

  De Voordelen van BioGroen

  Nog even de voordelen van BioGroen op een rijtje:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Niet agressief
  • Werkt diep door, waardoor alle alg wordt gedood
  • Werkt preventief na behandeling
  • Langdurig effect.
  • Aanbevolen door professionals

  Niet alleen voor het grindtegels reinigen

  BioGroen kunt u niet alleen gebruiken voor het grindtegels reinigen. BioGroen werkt ook perfect op andere tegels, klinkers en stenen om groene aanslag te verwijderen. Met BioGroen maakt u ook uw terras, stoep, straat, tegels, bloempotten, houten vlonders, tuinmeubels, schutting, dakpannen en zelfs rietendaken gemakkelijk vrij van groene aanslag.

  Wat gebruikers zeggen over BioGroen

  Frits Hendriks uit Leiden

  Twee keer per jaar behandel ik ons grindtegel pad met BioGroen en het wordt niet meer groen. Ik hoef het nu simpel nog maar een paar keer per jaar te vegen om opgewaaid zand en blad weer te verwijderen.

  Ook groene aanslag verwijderen met BioGroen? Bestel dan hier uw gewenste hoeveelheid!

 • Groene aanslag op hout verwijderen
  groene aanslag op hout verwijderen

  Groene aanslag op hout verwijderen gaat simpel, safe en snel met BioGroen! Groen geworden houten tuinmeubels, picknicktafels, schuttingen, vlonders, etc. zijn zo weer mooi schoon met BioGroen. Gewoon door BioGroen met een nevelspuit op de te behandelen oppervlakte te nevelen. De alg gaat dood en na een paar dagen is de groene aanslag verdwenen.

  Groene aanslag op hout verwijderen met de hogedrukspuit wordt afgeraden

  Groene aanslag op hout verwijderen met de hogedrukspuit is geen aanrader. Niet alleen omdat hout schoonspuiten met de hogedrukspuit veel tijd, water en energie kost. Maar juist doordat hout beschadigd door gebruik van de hogedrukspuit. Kleine splinters komen uit de nerven van het hout en het hout wordt ruw. Je houten tuinmeubels, schutting of vlonder worden daardoor minder mooi. En omdat alg zich goed kan nestelen in de diepte van de ruwte, wordt het ook nog weer sneller groen. Want op die plekken spuit je de alg de volgende keer niet meer weg. Nee, groene aanslag verwijderen doe je niet met de hoge drukspuit, maar met BioGroen.

  Groene aanslag op hout verwijderen doe je met BioGroen!

  BioGroen werkt snel, safe en simpel. BioGroen doodt niet alleen de oppervlakkige alg en groene aanslag. Het dringt door tot de diepere plekken en doodt ook daar de alg en groene aanslag. BioGroen werkt grondig. Dit terwijl u de BioGroen simpel met de nevelspuit op het te behandelen houten oppervlak nevelt

  BioGroen werkt tevens preventief. Het laat namelijk een dun laagje achter op het hout, waardoor de eerste nieuwe sporen van alg direct worden gedood. Wanneer na verloop van tijd de groene aanslag toch weer de kop op steekt, kunt u de groene aanslag op hout simpel behandelen met BioGroen. Maar dan in een grotere verdunning. Professionals zoals dakschoonmakers, tuinmannen, hoveniers en stratenreinigers werken al jaren met BioGroen.

  BioGroen is ontwikkeld door en voor professionals en niet te koop in de winkel. Maar nu is via BioAktief BioGroen ook te koop voor particulieren.

  groene aanslag op hout verwijderen

  De Voordelen van BioGroen

  Nog even de voordelen van BioGroen op een rijtje:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Milieuvriendelijk
  • Niet agressief
  • Werkt diep door, waardoor alle alg wordt gedood
  • Werkt preventief na behandeling
  • Langdurig effect.
  • Aanbevolen door professionals

  BioGroen kan meer dan Groene Aanslag op Hout Verwijderen!

  Met BioGroen kunt u meer dan alleen groene aanslag op hout verwijderen. BioGroen werkt namelijk ook perfect voor het verwijderen van groene aanslag op andere materialen, zoals steen, riet, metalen, kunststof en meer. Heeft u last van groene aanslag op uw terras, stoep, straat, tegels, bloempotten, houten vlonders, tuinmeubels, dakpannen, rieten dak, of waar dan ook. BioGroen zal u helpen de groene aanslag te verwijderen. Lees voor gebruik uiteraard even de gebruiksaanwijzing.

  Wat gebruikers zeggen over BioGroen

  Trudy Blijeveld uit ArnhemOnze tuinmeubeltjes blijven mooi door BioGroen. Voordat ik BioGroen gebruikte moest ik ieder voor weer onze houten stoelen en tafel boenen en schrobben om de groene aanslag er af te krijgen. Nu spuit ik in het voorjaar gelijk met het terras de tuinmeubels ook even met BioGroen en is alles na een paar dagen weer zijn groene aanslag kwijt. Nog even een doekje er over en wij zitten weer heerlijk buiten op onze frisse meubeltjes. Ook groene aanslag verwijderen met BioGroen? Bestel dan hier uw gewenste hoeveelheid!

 • Groene aanslag tegels verwijderen zonder schrobben

  Groene aanslag op tegels verwijderen.

  Groene aanslag op tegels verwijderen, betekende vroeger schrobben of later de hogedrukspuit. Schrobben is een zware en langdurige klus. En ook het werken met de hogedrukspuit kost de nodige tijd, en niet te vergeten water en energie. Maar dat is allemaal niet zo erg als het het gewenste resultaat op levert. En dat doet het dus helaas niet. De groene aanslag van alg is wel even weg, maar steekt al snel de kop weer op. En dan u kun je weer gaan boenen, schrobben of met de hogedrukspuit aan de slag.

  BioGroen is de oplossing voor groene aanslag verwijderen zonder schrobben!

  BioGroen is simpel aan te brengen met een nevelspuit. Na een paar dagen verdwijnt de groene aanslag en komt het de eerstkomende maanden ook niet meer terug. Groene aanslag verwijderen doe je met BioGroen!

  Groene aanslag tegels verwijderen zonder schrobben, de alternatieven

  Voor groene aanslag tegels verwijderen zonder schrobben zijn er eigenlijk geen echte alternatieven voor BioGroen. Schrobben, boenen en de hogedrukspuit kosten veel tijd en zijn niet effectief op de langere termijn. Dat geldt ook voor verschillende huismiddeltjes die weleens genoemd worden.

  • Zout bijvoorbeeld doodt wel plantjes, maar geen algen. Zelfs niet bij hoge concentraties.
  • Chloor of bleekwater zijn zeer giftig en mogen niet gebruikt worden in de tuin. Wanneer je dat wel doet, heb je grote kans dat in de buurt staande planten ook doodgaan.
  • Kokend water is ook niet effectief gebleken voor de langere duur. Het kost bovendien veel energie om het water te verwarmen. En elke dag de aardappels buiten afgieten is ook niet voor de hand liggend.
  • Azijn is een zuurmiddel waar planten van doodgaan. Maar algen gaan er niet van dood. Het geeft wel wat verlichting, maar de alg komt daarna snel weer terug. Per liter lijkt azijn goedkoop, maar je bent er veel van nodig, moet het vaak gebruiken en officieel is het verboden om te gebruiken als bestrijdingsmiddel.

  Natuurlijk zijn er wel middeltjes op de markt die ook beweren dat ze groene aanslag tegels verwijderen zonder schrobben. En dat klopt ook deels. Alleen zijn ze niet zo effectief als BioGroen. Je bent daardoor meer en vaker van deze middelen nodig, waardoor het je extra werk en vooral ook extra geld kost. (Lees daarover meer in het artikel “Hoeveel BioGroen heeft u nodig?”.) Niet voor niets wordt BioGroen gebruikt en aanbevolen door professionals.

  De Voordelen van BioGroen

  Nog even de voordelen van BioGroen op een rijtje:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Niet agressief
  • Werkt diep door, waardoor alle alg wordt gedood
  • Werkt preventief na behandeling
  • Langdurig effect.
  • Aanbevolen door professionals

  Niet alleen voor het reinigen van Groene Aanslag op tegels

  Niet alleen uw tegels worden groen door groene aanslag van alg, maar waarschijnlijk ook andere materialen zoals bloempotten die lang buitenstaan, schuttingen, vlonders, grindtegels en ga zo door.. Ook hier kunt u BioGroen gebruiken om groene aanslag te verwijderen zonder schrobben.

  Wat gebruikers zeggen over BioGroen

  Marina Kloosterman uit GroningenWat ben ik blij dat ik BioGroen ontdekt heb. Eindelijk kan ik nu groene aanslag tegels verwijderen zonder schrobben. Met andere middeltjes lukte dit gewoon niet en moest ik zelf elke keer weer aan het schrobben. Maar sinds ik 2 keer per jaar BioGroen gebruik blijft mijn terras mooi en wordt het niet meer groen.

  Ook groene aanslag verwijderen met BioGroen?

  Bestel dan hier uw gewenste hoeveelheid!

 • Groene aanslag verwijderen

  Groene Aanslag Verwijderen

  Groene aanslag verwijderen is met BioGroen een koud kunstje. Heeft u last van groene aanslag, mos of alf op uw terras, stoep, tegels, vlonders, schutting, of waar dan ook in de tuin, dan kunt u deze groene aanslag verwijderen met BioGroen.


  BioGroen is simpel aan te brengen met een nevelspuit. Na een paar dagen ziet u de groene aanslag als sneeuw voor de zo’n verdwijnen en heeft u de eerstkomende maanden geen last meer van groene bestrating.

  BioGroen is niet giftig en volledig biologisch afbreekbaar

  BioGroen is een milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar middel waarmee u groene aanslag verwijdert. BioGroen is niet giftig wanneer u het verwerkt. Uiteraard is het wel dodelijk voor groene aanslag, mos en alg.  Komt u toch in aanraking met BioGroen, dan kunt u de werking van BioGroen eenvoudig stoppen door zeep te gebruiken.

  Groene Aanslag Verwijderen met BioGroen: De voordelen

  BioGroen is effectief en voordelig. Het is simpel in gebruik en het kost weinig tijd om groene aanslag op verschillende oppervlakken te verwijderen.


  BioGroen wordt gebruikt door professionals en is niet te koop in de winkel. (Maar wel in deze webshop). De middeltjes die u in de winkel aantreft zijn door de lage concentratie en gebruikte stoffen in het product over het algemeen veel minder effectief en werken minder lang dan BioGroen.


  De literprijs van deze producten ligt vaak wel lager dan die van BioGroen, maar wanneer u het omrekent naar de prijs per vierkante meter, is BioGroen al voordeliger. Daarbij nog niet eens gerekend dat u BioGroen minder vaak hoeft te gebruiken.


  Met behulp van een nevelspuit, brengt u snel en eenvoudig BioGroen aan op het te behandelen oppervlak. Na een aantal dagen zal het oppervlak weer de gewenste kleur terug hebben en de groene aanslag verdwenen zijn.

  Waarom niet Groene Aanslag Verwijderen met de hogedrukspuit?

  Groene tegels als gevolg van alg of mos, is meestal niet wat u wenst. Dat geldt ook voor groen geworden schuttingen, vlonders, bestrating en noem maar op. Uiteraard kunt u deze materialen allemaal schoonmaken met de hogedrukspuit. Dit kost echter veel tijd, water en energie.


  Maar bovenal worden de meeste materialen er ook niet beter van. De oppervlaktes die regelmatig worden schoongespoten met een hogedrukspuit worden steeds ruwer. Daardoor ontstaat er steeds meer oppervlakte voor de alg om zich in te nestelen en zult u zien dat uw tegels snel weer groen worden. De alg wordt tijdelijk weggespoten, maar de omstandigheden voor de sporen die achterblijven zijn beter dan voorheen, waardoor groene aanslag door alg en mos zich snel weer laat zien.


  Bij gebruik van BioGroen, wordt de alg en het mos gedood. Toekomstige groene aanslag blijft langer weg, omdat het van andere plekken eerst uw terras weer moet weten te vinden.


  BioGroen is trouwens ook heel goed preventief te gebruiken. Wanneer u het idee heeft dat zich weer iets van groene aanslag laat zien, kunt u BioGroen in een grotere verdunning gebruiken om de groene aanslag weer te stoppen en laten verdwijnen.

  Groene Aanslag verwijderen op verschillende materialen

  Groene aanslag van alg en mos beperkt zich niet tot uw terras alleen. Bloempotten die lang buitenstaan, schuttingen, vlonders, grindtegels en ga zo door, kunnen allemaal groen worden. Ook hier kunt u BioGroen gebruiken om groene aanslag verwijderen.

  BioGroen is namelijk niet agressief en vreet niet in. BioGroen kan zonder probleem gebruikt worden voor het groene aanslag verwijderen op steen en beton, houten schuttingen, vlonders, bielzen, etc., natuursteen, damwandprofielen, geverfd metaal, glas, kunststof en trespa, riet(endaken), golfplaten, grind, singels, etc.

  En dit alles door simpel met de nevelspuit BioGroen in de juiste dosering op deze oppervlakten te vernevelen.

  Lees meer over hoe u groene aanslag verwijdert op verschillende materialen op:

  Wat gebruikers zeggen over BioGroen

  Kees Jansen uit Hellendoorn

  Vorig jaar ben ik dagen bezig geweest met het schoonspuiten van onze oprit en terras. De groene aanslag kwam steeds weer terug. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een alternatief en heb een paar middeltjes geprobeerd. BioGroen stak er met kop en schouders boven uit. Het meest effectieve en goedkoopste middel per vierkante meter. Maar bovenal bespaart het me heel veel werk.

  Hans Paardekooper uit Nuenen

  Het rieten dak van ons huis was aardig groen geworden. Dus ben ik op zoek gegaan naar een middeltje om groene aanslag te verwijderen op riet. Ik vond een prima middel, maar dat was wel heel erg prijzig. Toen kwam ik BioGroen tegen. Een vergelijkbaar product voor een veel prettigere prijs. Ons dak ligt er nu weer mooi fris bij.

  Ook groene aanslag verwijderen met BioGroen?Bestel dan hier uw gewenste hoeveelheid!